יום רביעי, 18 בינואר 2012

פשטידת קישואים ובצל, 115 קלוריות


המתכון מכיל 6 מנות
115 קלוריות למנה אחת

מרכיבים:
1 ק"ג קישואים שטופים ומגורדים גס בפומפיה
2 בצלים קצוצים דק
1 שן שום כתושה
3 ביצים טרופות
2 מיכלי יוגורט דלי שומן
100 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת
מעט אגוז מוסקט
מלח ופילפל לפי הטעם

הוראות הכנה:
את הקישואים המגורדים יש לחפון בכפות הידיים, לסחוט ולהוציא מהם את הנוזלים ככל האפשר.
את הבצלים המגורדים יש לטגן קלות במחבת טפלון עם כפית שמן זית עד להיותם שקופים ורכים.
זהירות לא לשרוף אותם!

בקערה גדולה יש לשים את כל המרכיבים של המתכון ולערבב יחדיו עם כף.
את התערובת יש לשפוך אל תבנית אפייה (עדיף כלי פיירקס זכוכית מתאים לאפייה).
מכניסים לתנור שחומם בחום בינוני של 170 מעלות ואופים כשעה.

הצעת הגשה:
להגיש עם סלט ירוק רענן בצד.

בתיאכון לכולם!